Vår! Äntligen är det vår!

Vår

Vår, känn smaken av ordet och värmen som sprider sig när du tänker på det. Underbart!

Idag kommer jag göra en omvänd sammanfattning av vad som skett i mitt liv sen sist

Återblick veckan som varit

Har varit en speciell vecka denna vecka då det både varit planeringsdagar på förskolan, röd dag och att vi har tagit ledigt klämdagen. Barnen är alltså bara på föris idag. Jag jobbar tisdag och onsdag, Linda måndag och ons. Så vi kommer ha gott om tid att fixa till hemma inför Elsas två kalas.

Tisdag

Igår jobbade jag som sagt, fullt upp hela dagen, sen hem och hämta upp pizza som Linda beställt efter barnens önskemål. Tyvärr blev det en väldigt jobbig läggning. Orkar inte gå in på detaljer, men ibland blir det ju så med små barn. Blev en tidig kväll då jag blev helt slut.

Måndag

I måndags var jag hemma med barnen, blev lite sovmorgon först, sen fixa lite frukost och annat bestyr innan ungarna pysslade lite och så. Tror inte vi gjorde något revolutionerande den dagen. De var ute en sväng i trädgården och grävde i jorden innan det började regna bara.

Ni vet allt det här gruset och dammet som blir när vi sandar vägarna på vintern? Tror ni de har sopat i vårt område förrän i måndags då? Nej. Tycker de borde kunna göra det tidigare än mitten av maj.

Söndag

Söndagen var helt klart en dag färgad av dagen innan då jag brände mig på skalpen. Vi var dock ute en stund, men jag hade smörjt in mig och gick med keps då ungarna lekte i lekparken och Elsa cyklade lite. Vet inte vad mer vi gjorde.

Lördag

Var ju på party för min del i lördags, då jag blivit inbjuden på 50-årsfest av en kollega. Vi var ca 10 stycken från jobbet som var där, så det var skoj. Linda och barnen åkte till Västerås för att klippa dem och hämta mormor som nu är hos oss veckan ut. Gick sista biten i solen, vilket inte var så smart utan nåt skydd.

Fredag

Fredagen jobbade jag och sen efter det grillade vi och sen så blev det en hyfsat tidig kväll, tror vi kollade lite teve innan vi la oss runt 23.30.

Natten till i fredags blev vi väckta av att en liten tjej hade kissat i sängen. Bara att tvätta av henne och byta lakan och försöka somna om. Dock hade vi en sångtokig pippi som lät utanför. Som tur var tog tröttheten överhanden. Innan dess hjälpte jag min mor med att klippa hennes slänt som hon har på sin tomt. Kände av både att bli väckt mitt i natt och gräsklippandet i både axlar och huvudet dagen efter. Skallebank.

Och innan dess..

Mån-tors vet jag inte riktigt vad som hände, var liksom för länge sen nu. Var väl och handlade en dag efter jobb, sen minns jag inte. Får räcka så, är ju inte direkt jätteintressant.

Oj, glömde visst lite

Verkar som jag tappat en hel vecka, men det får vara så då. Det som kan säga där är att vi var iväg till Uppsala för att fira Lindas systerson som fyllt år. Kul att vi äntligen kom iväg. Barnen tyckte också det var kul att få träffa familjen och kusinerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.