Isolerad känsla…

Nu har jag flyttat. Så nu måste ni komma och hälsa på mig, allihopa!! Oj, jag har inte haft nåt internet så jag har inte varit tillgänglig nånstans. Men ikväll när jag kommer hem ska jag ha fått telefonen inkopplad så då är jag inte isolerad längre 😉 Jag har fått dit det mesta…bara tv-bord, data-bord, datastol och säng kvar och 4 kartonger med böcker, cdskivor och lite annat smått och gott.

Jag har inte varit i skolan heller, eftersom jag har velat ta tag i lägenheten och städa m.m. Så jag har putsat fönster, städat ugnen, moppat golven, klurat med sladdar och kontakter mest hela dagarna. Jaa..men nu börjar det se helt okay ut. Nu är det skönt att vara tillbaka i skolan och känna sig aktiv och mer i livet igen.

Nu måste jag sätta igång…det här går ju inte… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.