NEEEEEEJ!!!

Nu missa jag att skriva dagbok igen! Håller jag på att tappa stinget eller? =) Vafan!!
Har haft en lång dag idag…kom till plugget runt 12 och labbade till 16.40…
Åkte hem och laga mat, sen kom en polare [Dante23] och lekte med mig och alla datorerna 🙂

Nu ska jag strax kolla på Jurassic park 3 och Remember the Titans, förstås på min fina dator :p Eller kanske bara på ena..eller? Kanske Jessica vill se med mig? Vi får väl se…Kanske inte ens orkar se nån idag.

Hon får se Jurassic Park med mig, såg just Remember the Titans och satan vilken bra film…man blev verkligen glad och rörd och allt. Om man bortser från hyllandet av den amerikanska livsstilen som är obligatorisk i typ alla amerikanska filmer. 😛

Finns massor med känslor inom mig just nu…som bara musiken kan uttrycka…röster som svävande kan få mig att känna, det som finns och bara finns nu…det är underbart! Jag tycker om att vara i den här sinnesstämningen. Lite bitterljuvt.

Vet inte om själva livet i sig framkallar samma känslor, det är lättare att få dem i samband med visuellt och framför allt ljudsliga (påhittat ord i brist på annat 🙂 upplevelser och intryck. En film kan få mig att känna mig mer levande än många andra saker.

Då menar jag inte att det inte finns personer som kan få mig känna mig levande förstås. Alla de som jag bryr mig om och som får mig att vilja veta mer…de gör sitt till med. Helt klart. Utan dem så skulle mitt liv vara ganska tråkigt.

Hoppas att alla de känner att jag tillför med nåt med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.