No more, please?

Jag börjar bli väldigt less på det här med tentaplugg. Det är som att hjärnan säger ifrån och inte vill ta emot mer information. Får huvudvärk och blir allmänt seg. Ryggen blir stel också. Fan vilket jävla klagande det blev här nu då. Jag är rätt tråkig den här veckan. Skriver bara en massa om tentapluggandet. Men det är liksom bara det jag tänker på, så då blir det så. På så då.

Ikväll ska jag iväg och träna så jag får göra nåt lite mer aktivt med mig själv. Jag och en klasskompis ska boxas med varandra. Nej, inte direkt på varandra, men med pads och så. Litet boxpass liksom. Ska bli kul, jag gillar sån träning.

Tänkte på det här med alkoholdrickande. Har inte druckit sen jag var på Halloweenfest i studion. Det är väl ca en månad sen på lördag. Inga problem än så länge. Har förvisso inte haft något festsug heller. Det svåra är ju att inte bli alltför moraliskt fördömande mot andra som dricker. Känner att det finns vissa sådana tendenser. Gäller väl att sköta sitt och inte bry sig om vad andra gör. Kan ju alltid skratta åt dem när de gör bort sig.

Så får det bli. Nu funderar jag på att hänga knäveck från tredje våningen här på bibblan, för att sträcka ut ryggen lite. Kanske är lite väl våghalsigt. Jo, jag skippar nog det. Back to work.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.