Vem ska jag tro på?

Det är mycket information att förhålla sig till i dessa dagar. Vad som gäller antal i statistiken, vad som gäller immunitet och antikroppar, när tar pandemin slut osv..

Vem ska man tro på och på vad? Det är en svår fråga att svara på tror och tycker jag. Only time will tell. Viktigast är att ta sitt ansvar och göra sitt bästa för att bidra till att hålla nere smittan.

Vem ska jag tro på
Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär?
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

Ja, hoppet finns är och så kastas man mellan hopp och förtvivlan med rubriker och nyheter som haglar. Vad fan är sant egentligen? Att övertolka åt ena eller andra hållet är nog lätt. Jag vill gärna tro att saker ordnar sig på något sätt till slut. Så jag tolkar väl saker mer åt det positiva hållet. Inte sagt att jag är naiv men fokuserar hellre på det mindre negativa.

Only time will tell som sagt.

Idag har jag byggt visir åt sjukvården. Inget jag är speciellt duktig på men jag gjorde vad jag kunde. Känns helt okej. idag är också 20-årsdagen för denna dag/blogg. Mitt första inlägg är daterat 20 april 2000. Ni hittar det här. Har hänt en del på dessa 20 år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.