Förkyld…

Tjosan dagboken och dess läsare. Jag är förkyld…inte så bra, men jag överlever allt =)! Jag mår rätt bra ändå! Vet vad jag håller på med och så. Ska försöka rycka upp mig när det gäller skolan och så. Sen ska jag bli lite mindre förkyld oxå, så jag kan gå på Docklands och röja järnet! Det vore för trist om jag inte kan det! Annars då….jaaa, pratat massa allvar med Camilla, det känns bra att prata.

Kommunikation är det bästa som finns egentligen. Och det är alltid kul att diskutera saker med henne, hon är så energisk och engagerad. På det sättet ser jag upp till henne, önskar att jag oxå kunde vara lika entusiastisk och smittande. Fast jag har väl mina ljusa stunder med. Men inte på samma sätt =)! Nej, om man skulle koppla ner så det går att ringa hit…

Hejdå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.