mjääääk

Jag ska sova! Måste bara skriva av mig lite av de intryck jag gjort under dagen. Jag vaknade rätt sent. Och satt och lekte på nätet. Jag borde börja med skolarbetena, ska göra det imorron. var iaf till tids idag…var inte så väldans mkt folk där. Rätt dött var det. jag försökte äta, men det tog emot…så jag lät bli.

Var väl där ett tag, sen hängde jag på Micke, Pelle, Mårten, Conny och hans flickvän till Bäckahästen. Snacka om neandertalarstämning på det stället, fan pinsamt ju! Jag var nykter så jag uppmärksammade det rätt kvickt.

Jag drog hem med 0.15 tåget iaf…fick springa ihjäl mig för att hinna, men jag hann! Sen satte jag på datorn när jag kom hem….Ja, jag vet, jag är totalt desperat ;)!

Nu är du snart hemma =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.