Hemtenta

Har fått ner en hel del på den individuella film och litterär-uppgiften. Men jag måste nog strukturera upp det bättre. Få med mer från kurslitteraturen, t.ex. vad de har för pedagogisk grundsyn. Frågan är om de ens har en sådan som förekommer i boken. Jag tror inte det. Det enda jag kan åstadkomma är någon slags referens till att det handlar om ett förlegat system, som inte leder till någon utveckling. Bara till att kunskapen förs vidare på ett väldigt stelt och tråkigt sätt.

Skulle gått upp 09 imorse, men jag sov tills nyss. Får vara extra effektiv med andra ord. Ska mest läsa idag tror jag. Fixa ett schema, göra en budget. Lite frukost skulle inte skada heller.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.