Fokusera!

Idag är den akademiska andan lite mer påtaglig än igår om vi säger så. Har faktiskt producerat ett antal rader i det jag ska kalla den sista hemtentan. Nu ska jag dock inte sväva iväg för mycket, för då tappar jag fokus och jag har inte råd att göra det. Har bara tre-fyra dagar på mig. Lite kniven på strupen sådär. Men jag kanske arbetar bättre under lite press?

Ska genast återgå till mitt författande.

Ett svar till “Fokusera!”

  1. Hej!
    Kul att du kommenterade i min blogg, var ett tag sen jag var in på din blogg så det var på tiden att jag kollade din. Låter som om det är full rulle i ditt liv. Hur går det med hemtentan? Vilken kurs är du i slutfasen på?
    Skönt att du äntligen fått flytta, jobbigt bara att det bodde ett sluskigt ex i den innan dig som uppenbarligen ville förstöra lite… Synd att det ska straffa “fel” person bara. Hinner du njuta nåt av solen eller är det bara plugg och flytt som står på schemat? Blir det jobb i sommar eller kan du unna dig ledighet?
    Angående din kommentar så är hon väl kanske i minsta laget, men jag skulle inte tacka nej till den kroppen om jag blev erbjuden. 😉 Tyvärr erbjuds man väl inte sånt utan man får snällt svettas och slita för att minska ett gram. Men så är det, ska man vara fin måste man lida lite pin innan. 🙂 Om det vore enkelt att vara snygg så kanske man inte skulle uppskatta det lika mycket? Svammel svammel… Jag skyller på att lägenheten håller på att koka över av värmen! 🙂 Ha en bra helg och lycka till med pluggandet!
    /Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.