Red Bull, it’s no good for you

Ja, så var det ännu en dag på jobbet. Idag och även igår har mina axlar dummat sig något enormt. Så det var nog bra att jag tränade efter jobbet. Känns bättre. Men jag ska nog inte dricka Red Bull innan, satan vilken hjärtklappning och darrningar jag hade där ett tag. Jag antar att det var därför jag fick det i alla fall.

Körde ett annat angreppssätt idag, mer vikt och fler set, men färre reps. Funkade bra, man känner att det tar men det blir inte lika slitigt och tradigt. Kanske är så man gör för att öka sin kapacitet med. För att bli starkare och sådär. Men ja, jag vet inte.

Nu ska jag bege mig till sängs så jag kommer upp någorlunda imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.