Noll inspiration

Sen kväll och här sitter jag i sista minuten och skrapar ihop ett inlägg samtidigt som jag gör typ 4 andra saker samtidigt. Kommer vara så trött imorgon. Måste hinna med detta tidigare på kvällen. Idag har jag inte riktigt någon idé om vad jag ska skriva om. Jag kan ju berätta att vi varit hos mina föräldrar och hängt och åt middag som vi tog med oss dit. Gick tidigare från jobbet för att gå till en person som ska hjälpa oss med en sak. Sen körde jag lite efter det och så handlade vi och hem till föräldrarna.

På jobbet idag så har det inte hänt särskilt mycket. Jag hade ett möte på eftermiddagen och det gruvade jag mig något inför men det löste sig rätt bra tycker jag. På förmiddagen kom chefen för Arbetslivskontoret här i kommunen och berättade lite om hennes tankar inför framtiden om den verksamhet där jag sitter och även tillhör. Lät bra tycker jag, ska bli intressant att se vad för uttryck det hon pratade om kommer ta sig. Imorgon har jag inga inbokade besök så det blir en ännu lugnare dag tror jag, vi får se.

Skönt med fredag, ska övningsköra också och kanske hitta på nåt kul med syrran om hon inte har något annat för sig. Sen lördag blir det ut och hänga och käka middag och lite karaoke!

Godnatt! Upp tidigt igen imorgon. Den där minustiden på årsarbetstidskontot ska bort! Flexen alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.