Slut på julens ledighet

Så var det slut med denna julledighet, har haft en lång ledighet som kändes alltför kort? Mnjae, både och skulle jag säga. Nu är det i alla fall dags att återgå i tjänst från imorgon, så det är snart dags att sussinanna så det inte blir zombiemode imorgon.

Om jag kollar min kalender så är det inte så hemskt fullbokat på jobbet imorgon, mest planera in och boka in kommande veckas möten och få koll på var allt befann sig innan jag gick hem på ledighet. Hoppas verkligen min nya jobbdator har kommit eller kommer å det snaraste. Den är redan flera veckor eller till och med månader försenad. Var typ jag och några få till som inte hade fått sina när jag gick.

Vad har ledigheten haft i sitt sköte då? Fixade sista julklapparna helgen innan julen, alltså inte bara de sista utan alla. Var inte så värst många att köpa. Sen var vi och fira med delar av min familj på julafton och sen åkte vi till Västerås och firade med Lindas familj. Vi blev kvar till nyårsdagen eftersom vi även firade nyår där.

Fick passa på och gå på bio när vi hade så många barnvakter, så vi såg Bumblebee. Gillade den.

Plöjde även lite filmserier och umgicks så klart. Sen åkte vi hem dagen efter att det nya året skålats in, väl hemma fick vi en hel del praktiska göromål gjorda. Alltid skönt att komma hem och tvätta och städa och få lite ordning på livet igen. Har inte lovat något eller tänkt ut något speciellt kring det nya året. Men en sak som jag såklart ser fram emot är att få hänga med Elsa dagarna i ändå från slutet på april. Pappaledig!

Nej, men nu blev ju klockan allt för mycket ändå, typiskt. Jaja, jag har ju ett eget kontor där jag kan sitta och vara zombie för mig själv ett tag så det drabbar inte någon oskyldig kollega.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.