N.A.S.A. ”Gifted”

Det blev visst lite alkohol igår kväll. Det var ju quiz night på Kåren. Mitt lag kom på delad första plats. Vi fick dock vara med i en utslagstävling och där kom vi tvåa till slut. 32 poäng var inte så pjåkigt, var ju ändå lite mer än 10 lag. Skoj var det i alla fall. Nu ska jag ta och packa ihop och ta mig till skolan och plugga järnet. Ikväll är det antingen kareoke eller något annat som gäller. Har just hällt i mig en massa smoothie och fryser lite, men det kommer nog hjälpa mot min baksmälla. Inte för att det är så farligt.

Bjuder på det här fyndet med, sjukt cool video och bra låt.

[youtube]WZB7yswo6a0[/youtube]

Facebook strular..

Nu funkar Facebook mindre bra va. Vet inte vad det är, men inatt så kom jag bara till en annan sida med reklam. Nu kan jag inte logga in. Lite störigt. En annan störig sak är att boken som jag ska använda till att besvara seminariefrågor inte kommer förrän efter 17.00. Så då får jag sitta och plugga halva natten istället för nu på dagen. Om jag nu inte hittar något annat sätt att få tag i boken. Så jävla typiskt.

Även pengarna rinner bort fort som fan, ännu mer typiskt, tur att jag inte köpte den där skitsnygga Marwinjackan, men fan vad jag vill ha den. Är bara att hålla tummarna för att den finns kvar nästa månad. Eller så får jag snåla som fan resten av månaden 😛

Nu funkar det!

Veckan som kommer

Det är dags att styra upp tillvaron, det är tentavecka med allt vad det innebär. Efter som jag sov till klockan var 13.30 så är det än mer viktigt att jag får någon slags struktur på det hela. Jag tänkte att några listor på saker som ska göras kan hjälpa till lite.

Måndag: Måndagsmöte 17.00 – 19.00. Spåna på hemtentan lite mer, försöka strukturera upp hela projektplanen som jag ska hitta på.

Tisdag: Plocka ut viktigt ur presentationen, lite hållpunkter, så jag är förberedd och har det klart för mig. Sätta mig in i texten. Fortsätta med hemtentan och försöka få fram bra referenser i litteraturen och även egna reflektioner. Positivt och negativt med det jag gjort.

Onsdag: 09.15- ? Redovisning av Projekt. Arbeta pubkväll 17.00 – ? Hinner nog inte så mycket mer.

Torsdag: Försöka komma upp hyfsat i tid för att fortsätta med hemtentan. Försöka göra den så verklighetsbaserad som möjligt.

Fredag: Samma som torsdagen.

Lördag: Plugga vidare.. Stora tentafesten, jobba 19.00 – ?

Söndag: Försöka komma upp någorlunda. Slutföra hemtentan och försöka få iväg den till E-tuna så jag slipper åka dit.

Måndag: Inlämning senast 08.00 i Eskilstuna.

Sluta önska

Sådär nu så är sommarjobbet fixat. Jag var och snackade med de på Mälarenergi och jag ska jobba som revisionsvärd nu i sommar med. Men denna gång heltid, ska få lära mig deras inköpssystem och handla prylar åt alla avdelningar. Spännande. I övrigt har det vl inte hänt så mycket idag, köpte ett par jeans, var på möte om hur jag kan gå vidare med min uppsats. Ska snacka med lite olika personer och se vad som kan komma från det.

Annars borde jag plugga men är sjukt opepp. Jag ska ha läst projektdokumentation tills imorgon och jag ska även läsa och svara på seminariefrågor till på torsdag. Äh fy fan vad jag inte vill plugga längre. Men jag har en del att slutföra. Gäller att jag tar det systematiskt och inte blir allt för överväldigad. Jag önskar att jag hade en personlig inspiratör och pluggcoach, som hela tiden kunde sporra och hjälpa mig att komma vidare i mitt skolarbete.

Önskar och hoppas, vilka låtsasord egentligen.

Grått och vått

Jag sitter i en datasal på skolan och försöker vakna till, men mina ögon bara suddar. Får ingen klarhet i skallen. Hade hellre legat hemma i min soffa och sett på avsnitt av Heroes, Desperate housewives och Terminator: The Sarah Connor chronicles i det här fruktansvärt gråa hemska vädret, men icke. Sånt får man göra när man är ledig efter en lång dag med jobb. Vilket jag inte håller på med. Jag pluggar ju, eller det ska föreställa studier iallafall.

Nu är tanken att jag ska försöka sätta mig in i tidigare forskning innan jag drar till min handledning. För att iallafall kunna få något gjort tills dess. Kommer nog bli en spännande handledning..

19/11 2008

Nattens sömn: Ca 01.00-08.00 = 7 timmar.

Gårdagens matintag: 2 stycken lingongrova med leverpastej och drack mjölk till frukost. En sen lunch bestående av krögarpytt, samt en middag på Kåren bestående av senig och inte så god lövbiff med pommes. När jag kom hem från att ha suttit och försökt pluggat i skolan så åt jag två lingongrova med leverpastej och drack mjölk till det.

Nu är den här

Vintern! Nej eller jo, men jag syftar på min data.

Nu har den äntligen kommit, inte för att jag behövde vänta särskilt länge efter att jag beställt den. Men jag har gått och velat ha den ett tag. Håller på och installera Ubuntu eee på den just nu. Det system som kom med var inte så mycket att hurra för. Sen ska jag nog gå till Kåren och sitta där och plugga, med min nya leksak.

Något strulade, men till slut så funkade det. Är inte helt hundra på vad som var problemet, men ja. Får utreda vidare sen. Nu måste jag bara lära mig hur man mountar ett usbminne. Ja, så var det fixat, bara att få grub bootloader att vara på datorn och inte på usbminnet. 😛

Nu ska jag packa ihop och gå till kåren.