Etikettarkiv: smärta

Raindrops falling

Ännu ett regnfall. Verkar som att augusti regnar bort. Själv så hart jag inte gjort något speciellt produktivt denna helg. Har haft jävligt ont i min rygg och huvudvärk. Kommer bli intressant att se hur kul jag har imorgon på jobbet, ser framför mig hur jag kommer jobba ståendes en hel del..

Tanken att sitta på stolen som är orsaken till min smärta, är inte direkt lockande. Sen att det är 8 hela underbara timmar av det hela med. Nej, jag måste se till att få gjort det jag ska mer stående än sittande.

Man skulle kunna påstå att det är fint väder ute, men det vore ju lögn, då det formligen spöregnar ute. Hoppas det är mindre blött imorgon då jag ska till jobbet, annars kommer jag få en än mindre rolig dag.

En till sak bara, innan jag ger mig. har inte skrivit ett enda ord på PM:et, det ska vara inne om ett dygn, jag tvivlar självklart på att det kommer ske. Undrar vad jag ska göra åt saken?

Etiketter: ,

Ryggvärk

Måste säga att min stela spända rygg kommer väldigt olägligt. Meningen är att jag ska sitta framför datorn och skriva på ett PM till sommarkursen jag går och just nu känns det som att ju mer jag sitter vid datorn, desto värre blir stelheten i nacke och rygg. Så vad gör man då? Går och tränar och hoppas på det bästa? Det är väl lika bra det. Ombyte and off I go..

Och här är jag nu igen en massa timmar senare. Var på gymmet, körde hyfsat hårt, hjälpte väl till en början, sen kom smärtan tillbaka. Kollade på OS-invigningen, lagade mat och åt, sen kände jag den igen. Så jag smorde in mig själv med hot&cold, sån där salva för värkande muskler. La mig på soffan och blundade och vaknade 00.30.

Ryggen är fortfarande öm. Kan dock inte skilja på om det är begynnande träningsvärk eller det andra. Fett jobbigt. Hur ska jag kunna skriva den här jävla skiten?

Etiketter: , , ,

Pain is temporary…

Glory is forever och Vill man vara fin får man lida pin kommer jag och upprepa inne i mitt huvud som ett mantra om 45 minuter. Eller så kommer jag prata sönder den stackaren som är den som ger mig smärtan. Vilket som, idag sker det som jag väntat med i 10,5 år att göra om. Kommer fotobevis senare, så tills dess får ni gissa vad det är jag pratar om.

Etiketter: ,

Ready for love?

När vet man att man är redo att älska? Hur vet man att det man känner är kärlek? Man vet inte. Jag ska veta, men jag har ingen aning. Jag vågar inte ens känna efter, för jag anar en kommande smärta. Att ens våga tänka att jag skulle kunna ens ragga eller bli raggad på är nästan otänkbart. Att våga höja någon till skyarna, otänkbart. Idealisera, favorisera, känna dragning till? Nej, jag stänger av direkt. Jag kan inte hantera det. Jag behöver bli utmanad, men det kommer inte heller ske.

Jag vågar inte ens drömma längre. Låter väldigt tragiskt och patetiskt kanske, men lever man i det så vänjer man sig. Snarare så att man inte vet något annat. Det är ju ens vardag. Det är lätt att förtränga när det är det enda som gjorts. Oh well, kommer nog inte komma fram till något värdigt just här och nu känns det som. Så ´jag ber att få avsluta och kanske återkomma när jag har något mer uppmuntrande att berätta. As if.

Etiketter:

Fotsmärtor

Hej dagboken, nu är jag trött på att gå omkring och halta. Gjorde illa foten för typ en vecka sen och nu har jag haltat ungefär lika länge. Det är lite jobbigt. Men jag överlever nog. har varit ett par hekltiska dagar med mycket promenerande som inte direkt har hjälpt, men nu hoppas jag på att jag ska kunna undvika längre strapatser.

På den mer positiva sidan har jag gått upp innan 09 varje morgon den här veckan. Samt gått och lagt mig eh, kanske inte innan 02. Men ja, jag har kommit upp ändå. Har varit duktig och fixat en massa saker med. Fått in det där jävla modemet till bredbandsbolaget, fixat blankett för utträde ur mitt nuvarande fack och mailat och frågat om hur jag ska göra för att gå med i AEA. Jag är fortfarande lite osäker på hur det ska gå till, men ja.

Nu ska jag och min onda fot ut, men jag cyklar fram för att skona den lite smärta.

Intressant?

Etiketter: , , ,

Skriva uppsats

Så har jag äntligen tagit mig till skolans lokaler för första gången sen innan jul. Kom upp av mig själv imorse, men jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk, så jag var inte lite seg. Nu gjorde den sig påmind igen, var tvungen att ta en tablett förut. Jaja, nu ska jag försöka skriva på uppsatsen. För jag ligger sjukt mycket efter. Så nu stänger jag av allt som har med internet och annat att göra och koncentrerar mig på det jag ska göra.

Intressant?

Etiketter: ,

Soar

Det är så mycket i mitt liv som jag inte upplever som bra att jag ibland liksom drunknar. Då brottas jag i mina djup med mina demoner. Istället för att prata med någon om det, ligger jag hemma och mår dåligt. Tänker tankar som inte alls är hälsosamma. Till slut vet jag knappt vad som är verklighet och vad som är dikt.

Det är på intet sätt något jag tycker om. Självklart inte. Men ibland undrar jag om det inte är för att jag upplever det som att det är en påhittad smärta som jag upplever, att det jag känner inte är på riktigt. Att jag gör det till ett ickeproblem. Det är delvis därför som jag inte kan prata om det. Sen så vill jag inte belasta andra med mina s.k. problem.

Men upplever jag något som jobbigt och problematiskt så är det min subjektiva upplevelse som ingen kan säga är oäkta eller på låtsas. Folk kanske inte kan förstå. Men det är knappt så jag själv gör det.

The boy who wonders, is he good enough for them
Keep trying to please them all
But he just never seems to fit in

In life there will be times when you’re feeling low
And in your mind insecurities seem to take control
We start to look outside ourselves
For acceptance and approval
We keep forgetting that one thing we should know is

Don’t be scared
To fly alone
Find a path that is your own
Love will open every door

See in your hands the world is yours
Don’t hold back and always know
All the answers they will unfold
What are you waiting for
Spread your wings and soar

Etiketter: ,