Projekt

Jag har startat ett antal projekt sedan en tid tillbaka, främst med samhällsbejakande karaktär eller som har sitt ursprung ur mina egna intressen och passioner. Tänkte göra en lista där jag beskriver var ni hittar dessa och vad tanken bakom varit. Läs mer på varje projekts hemsida för mer utförlig information.

Bloggr

Tanken bakom detta är att skapa en ny bloggportal, antingen med möjlighet att skapa en egen blogg eller bara att lista sin blogg. Jag har inte kommit längre än en del strukturering kring hur sidan skulle kunna se ut.

Bra Nyheter

Världen behöver mer bra nyheter, detta är mitt sätt att sprida mer.

Killsnack

Killar behöver också prata om sina problem och få utlopp för sina känslor, vad är då inte bättre än ett forum för detta. Jag har utvecklat sidan och möjlighet att diskutera finnes, är mest marknadsföringen som saknas.

Fun Videos

En svensk sida för humorklipp, dela med dig av dina favoriter. Ska snygga till designen och skapa ett schema för att få till nya inlägg på daglig basis, behöver även hjälp att leta upp bra roliga klipp.

Wanna Hang?

Ett nytt sätt att träffa folk som delar dina intressen. Börja med att skapa en egen grupp och sprid till andra du vet delar ditt intresse.

Miljöbloggen

Detta projekt är det som jag hållit på med längst. Det började redan 2006 med att jag kommenterade nyheter om miljörelaterade saker. Sen 2010 har jag mest twittrat om det. Planerar att börja blogga lite mer regelbundet från och med september.

1 tanke kring ”Projekt

  1. Pingback: Dags att gå vidare | Ett eko i mängden

Kommentarer inaktiverade.