Fredag – mys

En ganska slapp vecka efter tenta. Har missat föreläsningar och försovit mig, men det känns inte som att det har gjort så mycket. Var helt övertygad om att jag även idag sovit längre än jag tänkt, men icke, vaknade visst innan det började tuta och tjuta. Nu är jag sjukt jävla hungrig. Kanske ska börja dagen med lite käk. Ska unna mig lite spelande med, så nu blir det bye bye.

Etiketter: ,

Onsdag morgon

Vaknade från drömmar om katter och städning av gemensamt hus, var rätt mysigt. Snorig som vanligt, men jag är ju allergisk så jag har en förklaring. Är inte jättepigg, men inte heller jättetrött.

Ska fixa frukost så jag hinner med tåget. Måste ju packa ner lite prylar med. Hoppas jag kan sitta på föreläsningen utan att nicka till hela tiden, så jävla jobbigt.

Nu ska jag hoppa in i mina nya jeans från jack & jones 🙂

Etiketter: , , ,

Smålandsresa

Har inte varit närvarande speciellt på sistone. Har varit tentor, sjukdom, slavning, osv. Sen nu i helgen var jag bortrest. Har sett orter som Mjölby, Nässjö, Sävsjö och Alvesta. Småland helt enkelt. Lyssnat på föredrag, läst min bok, sovit och ätit massor med god mat.

Just nu sitter jag och sätter mig in i den kurs som jag ännu inte har närvarat på. För att vara lite förberedd till morgondagens föreläsning. Det är saker jag läst förut, men det skadar ju inte att uppdatera minnet och kunskaperna lite.

Sen i eftermiddag ska jag till Skiljeboskolan på läxläsning. Det är på tiden. Ikväll är det måndagsmys på Kåren. Fan att man aldrig har en stund över 😛

Etiketter: , ,

Save me from myself

But how many corners do I have to turn?
How many times do I have to learn
All the love I have is in my mind?

Jag förvrids av mina dåliga tankar. Behöver distraktion för att slippa mig själv. Jag är inte bra att umgås med för mig själv. Skulle kunna begrava mig i studier, gå och handla eller tvinga mig på någon, men nej. Känslan är där, den sitter fast. Jag kommer inte loss. Försöker finna något, någon slags sanning som inte är just förvriden. Men jag lurar mig själv hela tiden, eller gör jag det?

Varför tror jag hela tiden att alla bara är snälla mot mig, att jag inte kan vara den person som de ser någonstans. Orkar inte ta tag i det, ska fortsätta ignorera det ett tag till.

puss

Etiketter: ,

Massor med aktiviteter

Idag är det Lördag, alltså har det varit A.N.K.A och det var kul att vara funktionär kan jag säga.
Lappleken och Irländsk julafton är så mycket roligare att titta på än att delta, fast vilket som funkar.
Igår var vi på Lögarängen här i stan och grillade och mest myste, kändes rätt lagom. Jag badade även.
Kårpremiären var svettig. Men trevlig den med. Kommer bli lika svettigt ikväll när vi ska på kåren.
Beware jobbar så vi ska supporta de som ställt upp. Vi ska även ha mingel med MACH och Mälekon innan.

Så nu ska jag fixa dit lite fler märken på min overall. Klistret försvann mystiskt igår så jag fick köpa en ny tub idag.
Men först ska jag nog vila lite. Tror jag behöver det faktiskt. Även om jag överlever.

Etiketter: , , ,

Kattlös

Så är det då bestämt. Jag låter min katt bo kvar ute på landet, där hon kan leva livet ute. Istället för att vara instängd i min studentlägenhet hela dagarna i ända. Hon får det så mycket bättre därute. Nu har hon sällskap av flera andra katter och kan lära sig hur livet ute är utav dem.

Perfekt övergång. Från att ha varit hunsad katt hos en familj med lite mindre bra hand om djur. Till att komma till mig och bli den underbara katt hon är idag, till att få njuta av livet sina sista år ute på landet.

Kan inte bli bättre.

Ska bli kul och se hur hon är ute när jag hälsar på henne. Hon kommer tydligen ganska omgående när de ropar på henne. Hon börjar väl med att utforska närområdet. Hon får lära känna sin nya omgivning först, innan hon beger sig ut på rövarstråt i skogen 😛

Jag är så glad att det funkar och att hon får bo där. Det förtjänar hon verkligen. Självklart kommer jag sakna att ha någon att gosa med, som kryper ner under täcket och vill mysa med mig, men det är smällar man får ta.

Etiketter: