Pain is temporary…

Glory is forever och Vill man vara fin får man lida pin kommer jag och upprepa inne i mitt huvud som ett mantra om 45 minuter. Eller så kommer jag prata sönder den stackaren som är den som ger mig smärtan. Vilket som, idag sker det som jag väntat med i 10,5 år att göra om. Kommer fotobevis senare, så tills dess får ni gissa vad det är jag pratar om.

I’m back!

Om någon ens märkte att jag var borta. Databasen blev bordlagd av webbhotellet pga. för många queries, tydligen 15.000 stycken på 24 timmar. Men nu har jag åtgärdat det och lyckats komma åt sidan. Var visst bara att ge sig själv rättigheter igen. Ska iväg till Löga nu och se på fotbollen. Heja Sverige!

Bättre vecka än förra

Det är värst vad man kan pendla i humör från vecka till vecka. Jag mår bra mycket trevligare nu än förra veckan. Men det är väl så det är ibland bara. Sitter faktiskt och pluggar i bibblan på skolan och har kommit en bit. Jag tror till och med att det här med enkätundersökningar kan vara något för mig. Riktigt skoj än så länge. Får hoppas att det håller i sig.

Grilla och sol har varit temat de senaste tre dagarna. Grillat lör-mån, spelat brännboll, fotboll, volleyboll och ultimate frisbee, vilket jag inte riktigt kände till innan. Så jag har ju fått röra på mig en hel del. Ska till gymmet ikväll med, så it’s all good. Det här med att röra på sig är nog rätt viktigt ändå.

Det är nog när jag orkar städa, laga mat, träna och plugga som jag mår bäst.  Så det är kanske så man ska uppnå mer stabilitet i sin tillvaro.

Fotsmärtor

Hej dagboken, nu är jag trött på att gå omkring och halta. Gjorde illa foten för typ en vecka sen och nu har jag haltat ungefär lika länge. Det är lite jobbigt. Men jag överlever nog. har varit ett par hekltiska dagar med mycket promenerande som inte direkt har hjälpt, men nu hoppas jag på att jag ska kunna undvika längre strapatser.

På den mer positiva sidan har jag gått upp innan 09 varje morgon den här veckan. Samt gått och lagt mig eh, kanske inte innan 02. Men ja, jag har kommit upp ändå. Har varit duktig och fixat en massa saker med. Fått in det där jävla modemet till bredbandsbolaget, fixat blankett för utträde ur mitt nuvarande fack och mailat och frågat om hur jag ska göra för att gå med i AEA. Jag är fortfarande lite osäker på hur det ska gå till, men ja.

Nu ska jag och min onda fot ut, men jag cyklar fram för att skona den lite smärta.

Intressant?