web analytics

Meny Stäng

Etikett: stress (sida 1 av 6)

Slavade på kåren

On a more personal and less serious note.

Jo, igår så var det såhär att jag kollade på de s.k. slavsidorna på Kårens hemsida och såg att ja, det var ca 15 personer som skrivit upp sig för att slava på gårdagens discokväll. Tidigare denna vecka hade jag intalat mig själv att jag måste utsätta mig för sådant jag känner är obehagligt, då bland annat att slava, eftersom jag senast jag gjorde det blev uppstressad något helt otroligt. Allt såklart i min skalle. Med rätt attityd och inställning så kommer man miltals.

Sagt och gjort, jag såg detta runt 17.00 och runt 18.00 befann jag mig vid spritbaren på Kåren. Efter att ha slängt i mig köttbullar och pasta och fått akut hjärtklappning kom jag iväg. Och jag ångrar det å det bestämdaste inte alls. Viss, det var inte så mycket folk, det var ett grymt skönt schema. Det enda tillfälle jag behövde handskas med pengar var den andra halvtimmen då jag sålde 6 drinkar i spritbaren. Vilket var ganska lagom. Allt annat kunde jag även hantera på ett bra och positivt sätt.

Kom hem runt 06 i morse och la mig 07, sen sov jag djupt.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Etiketter: , , ,

YES!

Jag fick mina skattepengar nu och inte i höst som jag trodde. Väldigt skönt att ha, så nu kan jag köpa glasögon och behöver inte känna mig stressad över att ha lite pengar. Något som känns ännu bättre är att jag ringde till min kvartersvärd om kylskåpet som luktar anus och hon kommer imorgon och kollar på det och sen blir det förmodligen ett nytt nästa vecka.

Jag är dock inte här då, men det gör inget.

Etiketter:

Ändrade planer

Skulle inte flytta helt och hållet förrän om två veckor, men nu blir det av till helgen. Hela flyttlasset. Kommer bli alldeles toppen, det är ju bättre att flytta allt då och så blir det mindre stressigt med. Så nu har jag lite att packa, nog för att det mesta är nerpackat. Mina kläder ska ner och resten av köksprylarna och diverse badrumsprylar.

På fredag börjar jag köra kartonger, efter att jag hämtat nycklarna. det tror jag man får göra efter 12. Sen åker jag hem till Södertälje för att på lördagen packa in det som är där, antingen i en hyrd lastbil eller en buss från pappas jobb. Sen hit igen och packa ur de sakerna i nya lägenheten och så till Vallby för att transportera det som är kvar här. Sen iväg med det till nya lägenheten och packa ur det. Sen är det klart.

Andra bloggar om:

Etiketter: ,

Tom i bollen

Jag har varit rätt tom i bollen hela dagen. Inte gjort många knop alls
Sov fram till 15.00 och sen har jag mest såsat runt i min lilla bubbla.
Slavandet på kåren funkade ganska bra, var lite illa ute nån gång, men det löste sig.

Egentligen handlar det om hur jag fungerar. Att jag blir uppstressad och gör saker till lite jobbigare än vad de behöver vara. Men jag hade världens bästa schema, så jag slapp det jag upplever som jobbigast och jag är nöjd med min insats. Lär inte anmäla mig frivilligt någon gång snart, dock.

Etiketter: , ,

Klar

Nu är jag trött alltså. Lång dag, med invecklingar. 😛
Kom iväg till skolan vid 11, satt där och kollade lite på det man ska kunna inför tentan som äger rum senare idag. Efter ett tag så hittade jag en ledig dator och satte mig och skrev klart mitt pm, som är så skönt att vara klar med! Nu är det bara tentan imorgon kvar, sen är det dags att fira!

Ska bli jävligt kul!

Skulle kört Ki box idag, men det blev missförstånd kring tiderna och jag fick cykla hem efter att ha stressat till F&S. Jag var sent ute. Tog en lång omväg hem, cyklade runt halva stan i princip.

Etiketter: , , , ,

Early morning

Så, igår sa jag till O att jag kanske skulle börja gå upp tidigt på morgonen och liksom köra arbetstider. Fast jag trodde inte på det själv. Gissa vem som vaknade kl. 05.45 av sig själv imorse? Så nu har jag verkligen haft tid på mig att göra allt det som jag brukar göra, utan att behöva stressa till skolan. Ska bara se till att komma iväg i god tid med. Skulle ha läst en hög med kapitel i statistikboken tills idag, men det är ju så tråååkigt. Har ingen lust alls. Får se om jag gör det efter föreläsningen. Ja, när jag kommer hem från gymmet alltså.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Etiketter:

Grupparbete

Klockan 10 ska vi ses i skolan och synkronisera vår redovisning. Jag har försökt skriva ihop min del, kom en bit, men fastnade. Känns inte som att det är tillräckligt mycket material, men jag får väl dra ut på det. Eller så får någon annan prata lite extra. Känns som att det löser sig. Sen försökte jag verkligen läsa in mig på den dialektiska materialismen, men det var inte ett dugg givande. Marx och hans jävla produktion och proletärer. Jag är inge bra på att vara kritisk. På ett konstruktivt sätt iallafall. Nu måste jag se till att äta frukost och bege mig. Så jag slipper stressa.

Etiketter:

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.