Etikettarkiv: telefon

Att ha möten hela dagen

2870251114_a8e346f56a

Dagens eskapader innebar att jag satt i möten hela förmiddagen och sen lite datastuga eftermiddagen och lite mer möten på jobbet. Sen var det raka vägen till föreningskunskap del 2 efter att jag gjort klart mina administrativa sysslor. Var givande idag med fast jag redan visste det mesta. Men det är kul att höra hur andra föreningar tänker och jobbar. Var folk från en koloniförening, ett mindre parti, frisörläranras förbund och Stockholms Afrikanska Förening. Var allt från ordföranden, kassörer, valberedning och vanliga ledamöter med.

Fast jag var trött som fan efter denna vecka med lite för lite sömn. På vägen hem pratade jag både med min syster och Madicken i telefon. Fattar inte varför jag aldrig ringer upp folk, hur svårt kan det vara? Mer telefonkontakt med folk borde jag öva på att ha.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp en hel kvart tidigare imorgon och ta mig till kontoret i Haninge där jag ska hjälpa till med datarelaterade prylar och annat som de kan behöva hjälp med.Ska bli spännande och se hur det ser ut för de och hur de lagt upp sina tid.

Var och åt en god lunch idag med kollegorna på Tandooriköket i Huddinge. Rekommenderas verkligen, nom nom.. lär bli fler tillfällen framöver.

Sen köpte jag mitt livs första wordpresstema för eget bruk dag, gick visst på lite mer än jag tänkt mig, men nu är det gjort.

photo credit: interphone via photopin (license)

k810i

Min nya telefon. Halverar månadskostnaden och får ändå en ny telefon. Gratis sms. Skitbra

Hade seminarie i morse, gick hyfsat. Hela den här kursen känns som en jättelättnad om man jämför med de föregående, vilket jag tackar för. Ett störningsmoment i tillvaron är min förkylning. Men den är på väg att dö ut. Är bara väldigt irriterande med hostan. Bort med den.

Annars har jag försökt hålla mig upptagen och umgåtts med folk. Det är bättre än att gräva ner sig i en massa funderingar kan jag meddela. Det tycker vi om. Må jag lova. Mer sånt ska det bli med. Alla förutsättningar finns ju. Så varför inte. Men nu är det dags att vara lite ensam och umgås med teven.

Lördag

Idag har jag tvättat, vaknat jävligt sent, missat att handla tacosprylar med de andra och varit hos optikern. Pratade just med några från min familj i telefon. Just nu har jag även en brutal träningsvärk efter att ha kört hyfsat hårt tre dagar i rad efter att inte ha tränat knappt alls innan. Så det är lite stelt idag.

Fick veta att jag inte kan få endagslinser hos optikern, för det finns inte för de med mina synfel och styrkor. Crap, vad fan då. Sen kollade jag upp om det var något fel på min glasögon då jag haft en molande huvudvärk i över en månads tid. men jag antar att jag överanstränger ögonen med att titta på en dataskärm hela tiden.

Nu måste jag hämta min tvätt.

Days of our life

Jag har en mental nedräkning av dagar. Tills jag slutar jobba. Och kan njuta av min lägenhet i Västerås.
Jag längtar ganska så mycket. Åker till Västerås nästa helg för att fira två 20-åringar. Ska njuta av mitt fina 25 Mbits bredband och kanske installera lite IP-telefoni. Och gå på bio måste man göra med.

Hur många arbetsdagar har jag kvar då? Med de som är kvar denna vecka. 23 dagar!!! Sen hoppas jag på att jag aldrig mer jobbar med lokalvård någonsin igen. All heder åt alla tusentals som sliter med det, men det är inget jag vill göra längre. 5 år är mer än nog.

Ser i DN att mördarsniglarna invaderar landet, jo det hade jag inte missat. Svårt att missa liksom. Men om de äntligen börjar få naturliga fiender så kommer naturen återigen att ställa saker till rätta. Naturen är fantastisk.

Nu ska här sovas, för imorgon är det en ny dag, med nya tankar och uppgifter. Är rätt så trött just nu, kommer bli skönt att sova ordentligt. Så kommer ännu en dag att komma till sitt slut, i dagarna av vårt liv.

Muauaua!

What a mess!

Fy fan!

Är det minsta man kan säga.
Jag trivs nu i lägenheten, men hela helgen har varit en pärs.

Fick inte hämta ut nycklarna i tid, för de som bott där innan kan inte lagen. När jag väl fick tag i nycklarna så var lägenheten inte besiktad, så Mimer skickade dit en kvartersvärd för att kolla den. Den var inte alls städad.

Äckliga människor!

Tar ut nycklarna ändå, hade liksom inget val, skulle ju flytta in samma kväll. Hon som bott där innan får en fet faktura för en städfirma. Fast jag fick agera städfirma själv. Får förvisso ersättning i form av hyresavdrag på nästa hyra.
Nu till hur lägenheten såg ut. Det var saker kvar i den. Diverse städsaker som inte använts. Lite kläder, lite annat skräp. Totalt sett två kartonger fyllde jag med skräp. De står nu i källaren, men jag ska slänga allt.

Det var mögel i hela kylen och frysen. De har förmodligen låtit de stå avstängt med mat i och bara låtit det gro. Sen tidigare i veckan tömt ut allt och bara låtit det vara så. Grannarna hade fått stå ut med sopor i korridoren som stank något ohyggligt. Det var även ingrodda fläckar under kylskåpet och spisen och en stor brun äcklig fläck mitt på golvet. Damm överallt och ja, allmänt vidrigt.

Hon som stod på kontraktet hade flyttat ut två månader tidigare och låtit sitt ex bo kvar i lägenheten så jag anar ont uppsåt bakom det hela. Det stod även massa möbler och prylar under trappen, förmodligen också hans. Sen hade hon mage att nämna att exet skulle kontakta mig för att han inte lyckats adressändra i tid, på vilket sätt är det mitt problem?

Jag slänger posten på högen med telefonkataloger som ligger under postfacken, sen får de göra vad fan de vill med den.

Andra bloggar om: , , ,