You dont have to be perfect

Såg den här videon igår och kände mig träffad av flera saker men främst av orden som står i inläggets rubrik.  You dont have to be perfect. Allt för ofta har jag så höga krav på mig själv att det inte blir något av. Måste sluta med det. Ska se på denna video minst en gång om dagen tills jag fattar, minst.

Ska även värdera upp det jag faktiskt åstadkommit i mitt liv. Får bli en lista som jag ska göra i veckan, men nu måste jag ta och sova, imorgon är det tunga lyft som gäller vid 10.

Dags att bli mer än amazing.. Ingen är perfekt.

N.A.S.A. ”Gifted”

Det blev visst lite alkohol igår kväll. Det var ju quiz night på Kåren. Mitt lag kom på delad första plats. Vi fick dock vara med i en utslagstävling och där kom vi tvåa till slut. 32 poäng var inte så pjåkigt, var ju ändå lite mer än 10 lag. Skoj var det i alla fall. Nu ska jag ta och packa ihop och ta mig till skolan och plugga järnet. Ikväll är det antingen kareoke eller något annat som gäller. Har just hällt i mig en massa smoothie och fryser lite, men det kommer nog hjälpa mot min baksmälla. Inte för att det är så farligt.

Bjuder på det här fyndet med, sjukt cool video och bra låt.

[youtube]WZB7yswo6a0[/youtube]

No subtle men

[youtube]2bY0qi_ugs8[/youtube]

Denna sång är dedikerad till alla de som känner sig träffade. En dag när jag var ute och gick började den spelas i mina öron och jag bara kände att ja, så är det. Det var aktuellt i mitt liv då. Detta var för några veckor sen. Vissa rader känner jag själv igen mig i. Hon är fantastisk. Anna alltså.