Ingen sömn…sova imorrn

Sov inte i natt, låg och tänkte. En massa bra saker fall ihop i mina kretsar och nu har jag minsann skrivit en jobbansökan, hemligt vart. Om jag får det kommer ni att märka det, men jag tror inget, tänkte iaf försöka. Det blir nog bra, som Ceca konstant måste säga *le elakt*!!

Nu är det lunch här, har slutat för dagen, tur det, annars hade jag somnat på lektionen. Och det är inte bra… Ska bara softa och försöka göra nåt vettigt. Jaa Mistres, jag kan göra vettiga saker!! =P

Usch vad jag är övertrött, det är ju läskigt.

Gonatt dårå, eller nåt!

14.53!

Är fortfarande vaken, är snart inne på den 24:e timmen. Fast jag ska inte gå och lägga mig förrän vid 21. eller nåt. Annars blir det samma visa i natt. Och det är inte bra alls. Har fått en hel del vettigt gjort faktiskt, känns bra!!

Men jag är ju så slut i huvudet just nu. Ska kanske ta mig en liten tupplur iaf, vi får väl se…

Nej, sitter här ännu. Ska ta och ägna kvällen åt diverse aktiviteter, skriva tror jag. Ska bara välja vilket ämne jag ska skriva om….kan bli svårt, men det behöver det inte bli….!! Ses senare då, nu ska jag äta middag!

Nu sitter jag här och skriver…har kommit på ett riktigt bra ämne…hemlis..hihi!! Bäst att jag sparar det i Word, annars kommer väl DR.Watson och äter upp det, hata honom!!!!
Annars så är det bäst, hoppas verkligen att jag duger till detta. men det ska nog inte vara några problem.

Min rumspoilers, fick jobbet i Skottland, han skickade ett sms därifrån och han var överglad. Måste kännas rätt skönt att veta det.

Ska skriva klart nu…wish me luck och skriv i gästisen!
Klar och skickat, ska gå och käka och kolla teve, sen ska jag soooova länge!! Är ledig imorgon, ska bli megaskönt hoppas jag, gonatt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.