Har jag ett liv att tala om?

Det är mycket som känns sådär lite meningslöst och tråkigt med mitt liv. Så känner jag iaf ibland. Fast inte igår. Då var jag ute och festade järnet, lite för många järn blev det. Är lite bakfull och så, väldigt hungrig.

Jag var nere på stan med min syster och hennes grabb, det var skojsigt och najs. Senare ska jag iväg till ÖB och köpa hårfärg, jag ska bli en svartskalle igen. Det tycker jag är snyggt!! Sen kanske jag tar lite kort någon gång in da future och då får ni se!!

Jag ska nog minsann scanna in lite bilder oxå idag och göra klart min överförimg av dagboken till min hemsa. Så är det! Nu ska jag koppla ner lite och spara på slantarna, så jag inte blir så jävla fattig.

herrå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.