Pengabrist…

Jag vill ha pengar!!! Det är så dumt att inte ha några pengar, men ännu dummare att slösa de få slantar jag har. Men jag vill ju leva. ARGHH, frustrerande…! Men vad ska jag göra då?? Har beställt en webcamera, men dum som jag är så betalade jag på Internet = Ingen camera. Så jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag försöka låna av någon? Jag vet ju att jag får pengar snart. Nu vill de att jag ska ljuga oxå, fan heller!!!

Jaha, idag har varit en låååååååång dag, slutar väl snart, då ska jag hem och göra…eh, vet inte vad jag ska göra. Ska prata med LitetPluss och så. Ska inte surfa så mkt. Men vad ska jag göra?? Är det nåt bra på tv idag? Nej, tydligen inte.

Jag blir mobbad av mina kära kurskamrater, de tycker att jag ska heta Lill-Bjarne och regga lillbjarne.nu! Vad ska jag heta det för, och vad ska jag ha den domänen till? Jag bara undrar!?

Nu är det rast som gäller. Det ser inte bra ut på väderfronten asså. Regn och skit juh!! Jaja, spela roll.

Cs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.