Feta helgen asså!

Ojojoj, var ska jag börja….! Lika bra att börja där jag slutade. Drog från skolan hem med Camilla hem till henne där vi var fram tills vi åkte in till stan. Det blev så att jag hängde med dem till Tiptop! Som ni kanske vet är det är ett gayställe, så lite på sin vakt var jag väl när vi kom dit. Man har ju fördomar och tror en massa saker om sånt. Vi kom dit rätt tidigt och så, det var inte så mkt folk där iaf. Det var nog rätt bra att komma innan själva dansgolvet drog igång, då hann man liksom vänja sig vid sånt man kanske inte är så van vid.

Det var hursomhelst inte alls så farligt som jag hade föreställt mig. Hem till Camilla för att vila upp sig och slappa för att orka med Docklands på Lördagen. Det var en ganska mysig dag, kollade lite på film och sådär. Sen gjorde vi iordning oss inför kvällen. Jag blev alldeles hispig redan hemma hos henne, det skulle ju bli så spännande, det var första gången jag var på Docklands. Iaf så åkte vi in till stan för att träffa alla som skulle med, sen åkte vi till Finnboda varv.

Kom väl runt 22.30 och dansade hela natten fram till kl. 07.00!! Det var så kul!!! Jag fattar fortfarande inte hur jag orkade där sista timmen. Men det var nåt som fick mig att hålla igång. Antagligen musiken. Jag kunde inte stå still en sekund…! Sen så var det sån bra och härlig atmosfär. Alla bara dansade och njöt av den tunga pumpande basen. Det spelar ingen roll om man dansar bra där, bara man dansar och har kul. Det märktes rätt väl. Ingen bryr sig egentligen om alla andra, alla bara står och dansar i sin egna lilla värld typ =).

Precis som det ska vara. Jag är verkligen glad att jag gick dit igår…sitter här framför datorn och minss hur härligt det var…och längtar redan till den 30:e då vi ska dit igen, för då kommer DJ Tiesto dit och han är stenfet!! Jag kan bara nämna att jag inte sovit nåt alls inatt, ska vara vaken tills jag stupar i säng runt en 20.00 sådär. Blir nog alldeles lagom. Ska försöka städa rummet och göra svenska intervjun oxå…får se hur det blir! Ja just det…Alexander Bard stod och hoppade mitt i vimlet oxå, lite skojsigt…!

Hejdå och Stay hardcore!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.