Just cruising!!

Imorrn bär det av på kryssning med plugget! Det ska bli fetingskoj *hoppas*!! Tyvärr ska inte alla roliga personer med, men det går väl inte att göra nåt åt. Får nöja sig med de som ska med =)!

Jag är jätteduttig, har nästan gjort klart mitt projekt, ska bara skriva lite till och göra vissa finjusteringar. Kan ju avslöja att det kommer vara mkt guuuult på sidan. Sen är den rätt enkel, lite grafik och sånt.

Sitter och väntar på att en tjej som jag ska fika med, ska ringa. Jag har då ingen aning var eller när vi ska fika, så det känns aningen osäkert. Hon är väl i Bromma just nu, där hon jobbar. Och jag sitter på skolan och undrar om jag ska åka hem eller stanna kvar i stora stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.