Dolt under ytan…

Ja den var jag och såg på igår! Och den var jätteläskig, fick ett par tokryck några ggr, fi faaan va jag vart skraj *rysa*! Men det var så satans kul osså! Så åt jag middag med, på London, Filé Oscár, mjummigt värre! Nu ska jag dra ner på stan!! Weeeeee!! Bara för att jag inte har nåt bättre att göra ska jag skriva hur mkt som helst idag…vad jag kommer skriva kommer troligtsvis inte vara av det minsta intresse eftersom jag bara tänker fylla dagboken med en massa blaj, för att den ska bli så fylld som möjligt!

Medans jag sitter här och skriver blaj har vissa andra jour och vissa andra städar, jag kunde oxå städa och ska väl högst troligt göra det med, men inte än, måste ju skriva en massa blaj först! Jag lyssnar på en massa soft musik och mår allmänt bra gör jag! Känslan just nu är väl den av otålighet, men jag pallar nog det ett litet tag. Sådär ja…! Säga åt folk hur de bör göra är en sak, men att säga, jag ska göra det och sen inte göra det är dålig stil, antingen gör man det, eller så är man tyst!

Och man ska inte hålla på å ångra sig heller, så onödigt. Visst är jag smart som vet så mkt om livet!! Ok, så vad ska jag skriva för blaj nu då? Blaj om bajs eller om filmer kanske…kanske nåt om sex eftersom alla är så oooootroligt fixerade vid det! Brinner alla människokroppar så fruktansvärt mkt? Min gör det väldigt sällan måste jag säga…rätt skönt att slippa all den smärtan och längtan =))! Ummm, ja, nöjet att läsa om grodor som är giftiga kan ju osså ge nån nåt. Snart har jag skrivit en hel ruta med blaj osså. Ja är så glad att jag funnit er =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.