Kan inte sova…

Här är jag, vaken kl. 3, bra…knappast! Men vad gör man! Ska upp om ca 2 timmar och åka till skolan! Lite jobbigt. Har lekt lite…var skitkul. Funderade lite förut när jag skulle försöka sova med. Tänkte på en tjej…på framtiden, med skola och allt. Ska fan skärpa mig. Livet är ju inte bara en lek. Nu ska jag sova!! Jag sover inte än…är det nån idé nu? Kanske ska strunta i det…säg vad du tycker!

Nu har jag tagit mig till plugget och knappt sovit, ja lite på tåget då. Får se hur bra det går att sitta och lyssna på läraren som har föreläsning i NOS!

Jag orkar inte mer!!! Måste det vara så jävla mkt på en gång?

Har lugnat ner mig lite nu…ska inte ta allt så hårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.