ugh, en snortare.

Jag ser dem överallt på denna site. Folket som tar e och snortar affe. Är de smarta eller är dem idioter, jag tror jag vet svaret. Men det är deras liv. Vemsomhelst kan ju vara en knarker…! Varför skrev jag detta? Har ingen aning. Ville ha nåt att skriva bara.

Nu lacka jag ur på alla ”stackars” adsltöntar och kabelmodemsnerds, som gnäller om att deras uppkoppling inte duger. Varför klaga när man slipper räkningar på flera tusen och kan sitta online hela tiden, ok att det kanske inte går superfortare än fortast, men vafan, va nöjd med det ni har! *grrr* Förbenad blir jag!

Jag fortsätter väl med min lilla berättelse här då. Jag sitter just nu på min praktikplats och softar, tråkar kanske man skulle kalla det. Vet inte riktigt vad jag ska göra med saker hära. Orkar liksom inte göra nåt vettigt. Men snart så får jag göra det kanske ändå. Låg mitt i natten igår och tänkte på hösten.

De ska ju ha en till säsong av Popstars på Kanal 5 och då vill jag väldigt gärna gå dit och se om jag har nån chans att komma med. Det vore ju för jävla häftigt. Skitsamma om det är kommersialistiskt och vad det nu är, jag skulle få göra det jag vill mest av allt. Sjunga och dansa professionellt. Så jävla kul.

Det enda kruxet är väl att jag lider av nån slags form av scenskräck. Men jag får väl helt enkelt komma över den, jag kan ju inte låta det hindra mig från att åtminstone försöka. För jag vet att jag kommer ångra mig djup och bittert om jag inte ens vågar försöka.

Jag har så jävla ont i axlarna nu, ska ni veta, jag vet inte varför, om jag suttit för mkt vid datorer eller vad det kan vara…men ont gör det.

Undrar om min handledare tycker jag är lat eller ineffektiv. Jag kan förstå det…ska nog sätta igång och avsluta det jag gör. Jag jobbar på fint, bara 25 sidor kvar men det ska visst gå fort. Vem vet, jag kanske klarar av det här snart. Nu ringde visst Jessica och ville fråga saker. =)

Snart ska jag gå hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.