Fridhem och CH!

Ja, det är stammishak med stora S! Igår var det några små pojkar som blev väldigt fulla. Den ena fick jag och Jessica ta med oss hem till honom för att sova hos. Han var aprak. Det gjorde inget eftersom han är så fruktansvärt snygg och trevlig. Fan… ibland önskar jag verkligen att jag inte var hetero. Var på CH och dansade lite innan, det var skoj. Dumma vakter som ska hålla ihop bara, cp idioter… Nu ska jag leka mera..ikväll är det fest!

Sådära, nu har det fixats med sprit och tillbehör inför kvällen, flängt runt halva Norrmalm…köpt soffor, krubbat på NcDonken och sådär…

Nu ska jag leka ett tag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.