Ensamt…

Sitter här som vanligt och har gjort det mest hela dagen. Just nu känns det något ensamt, skulle vara mysigt att ha Jessica i sängen att krypa ner hos. Men men, det får bli på Torsdag 🙂 *längta massor*

Missade dagboken idag…hade så mkt att tänka på så då blev det inget. Har installerat om den här datorn och fixat så att jag fått alla mp3or brända på skivor. Ska fixa tillbaka dem snart med, borde väl sova så jag inte försover mig och missar skolan imorrn med. Sket i den idag.

Fick världens finaste mail av Jessica idag, kändes hur bra som helst! 😉 Ska börja skriva ett riktigt brev…jag lovar.

Nu ska jag fortsätta.

Puss älsklingen!

Senare, mkt senare…

Jaha, så sitter jag här ännu en gång och känner mig ensam…får ju skylla mig själv lite kanske? Har gjort en massa idag och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Gick upp i tid för en gångs skull, även fast jag la mig 3.30…kom till skolan och gjorde lite nytta, sen drog ett gäng och käka på McDonalds.

Sen åkte jag till Jakobsberg och försökte hitta till new bowl center, vilket var lättare sagt än gjort. Efter diverse vilsegångar…hittade jag rätt till slut. Var intressant att få gå på en sån intervju…gör ju inte det så ofta. Nu ska jag iaf provjobba nästa helg. Spännande som fan!!

Sen åkte jag in en sväng till stan igen…stötte på Lenny och Ronny, såg en fårn förra villa medusa och gick till blue fox…bara för att få veta att piercingen har flyttat till Observatoriegatan? Jag åkte till odenplan som man skulle för att komma dit. Kom på att micke jobbar på pressbyrån där och gick in och snacka med honom.

Sen traska jag åt ena hållet på Odengatan och sen åt andra och till sist efter typ flera mil, så hittade Micke (jag alltså) till stället. Köpte en svart ring modell mindre och sen satte dem i det. Sen åkte jag hem, stekte blodpudding och nu sitter jag här…

Ska gå och lägga mig tidigt.

Saknar dig älskling, inte långt kvar nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.