Bestulen…

Jag har blivit rånad idag, av skolans växelmaskin, jag stoppade in en tjuga och ut kom….absolut inte en enda krona…ok att den var trasig och så, men då ska den ju inte ta emot…bajs på den! Haja, nu har jag nog pluggat klart för idag 😛 Ska åka och köpa en micro hade jag tänkt, med mina föräldrar, käka mat hos dem och så köpa micro…men de lär ju ha ätit när jag kommer hem, jaja….

Ujsan…så blev det ju verkligen inte.

Ringde hem och fick veta att min mamma har legat på sjukhus efter en kollaps på jobbet, nåt yrselanfall som varade i flera timmar. Lät inte så himla skoj 🙁 och pappa skulle på hockey så den där micron blir nog en annan dag. Jag åkte hem till mitt och badade istället, väldigt skönt var det. Nu har jag just pluggat en del och leker en del, ska plugga lite till sen och sova.

En ny dag imorrn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.