Framsteg…

”Just to be there in your arms…”

Jaha, idag då. Då var jag på sjukhuset. Innan dess var jag på stan och hämta lite pengar. Och så mötte jag min moster med man. Han fyller visst år idag. Vet ni om att det är svårt att klura ut hur andra ser på en. Det är ännu svårare att få en korrekt självbild. Jag letar, ska få hjälp med letandet i gruppterapi…det verkar intressant. 🙂

Tror det kan ge mig en hel del…tur att det bara kostar 60:- per gång med..annars hade det blivit lite svårt.

Nu har jag även sålt de sista aktierna jag ägde…fast det var en dag försent…måste ju ha pengar på Fredag! Får hitta på nåt annat sätt…det löser sig nog 🙂 Bra egenskap det där, optimist till döden 🙂

Ska leta reda på mina andra bra egenskaper. Känner ni för det kan ni ju berätta för mig vad ni tycker om mig 😛 Mina egenskaper. Det är lätt att se sina brister, mer svårt att se sina positiva sidor…iaf ibland. I eftermiddag ska jag på Sen Kväll med Luuk.

Det ska ju bli skitskoj! Hoppas det kommer någon rolig kändis dit och leker arga leken 🙂 Jag har aldrig varit på inspelning av en talkshow.

Nu ska jag egentligen plugga ASP, installera UNIX eller iaf åka ner på stan och hämta papper med tillgängliga lägenheter hos Telgebostäder…hinner jag det då? Får väl se…

Puss på publiken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.