Vid gott humör!

Idag kom jag upp i tid och avresan skedde alldeles i sista tid 🙂 Så hade jag linuxlektion. Sen åkte jag visst tillbaka till Södertälje igen. Nu har jag vart och hälsat på min praktikplats och gjort intresseanmälan på två lägenheter. En 2:a på 48 kvm och en 1:a på 34. Rimliga hyror med. helt ok lägen. Får väl se, tror iofs inte att jag är så långt upp i deras externa kö ännu…men men. Ringde telia och annullerade abonnemanget på adsl =( Så nu är det bara att ringa till videobutiken och be dem skicka tillbaka paketet. 🙂

Nu ska jag snart till Hovsjö och hjälpa mina föräldrar med deras nya dator, de kan ju inte så mkt liksom. 😉 Ska bli görskoj! Den är bättre än min och har större skärm m.m. Hoppas det är Windows XP på den. Det skulle ju knäcka…

Tror förresten att jag funnit en av mina kusiner här.

hej svej.

*extra glad*

Idag kommer älsklingen!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.