Sov lilla liv.

Sova i livet är så skönt. Jag kan inte säga de rätta sakerna hela tiden, ok. Hajjaru!? 😉

”I couldn’t help but notice your pain. – My pain? – It runs deep, share it with me!!”

Jag var på Down Under bar igår. De har kareoke där varje Torsdag. Det var skoj. Som vanligt satt jag och sjöng med och som vanligt tyckte folk att jag skulle ställa mig upp och ta en svängom där framför den fina skärmen med de fina texterna som man ska sjunga. Min reaktion, nej nej nej nej NEEEJ! Finns inte på världskartan ju. Varför inte iofs? Jaja, nån annan gång kanske. Stort IF där.

IF randler == väldigt modig och kan greppa sin vilja att sjunga inför folk
{
print(”Kanske kanske kanske”);
}

Fin ifsats i php va 😉

Iaf, jag tyckte det var så trevligt att jag stannade tills sista tåget skulle åka. 0.45 trodde jag! Men oj, fel. Det går visst inget sånt tåg på vardagar. Det var bara att knalla upp till nattbussen och njuta av söderort hela vägen hem i en timme. Kom hem 2. Helt ok iofs. Är faktiskt ganska pigg om jag får säga det själv.

Nu ska jag faktiskt lägga ner lite tid i att göra de uppgifter som blivit ålagda mig.

Förresten, glöm inte att berätta hur mkt ni saknat mig och hur glada ni är över att jag tog tillbaka mitt gamla raderade konto här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.