planer för framtiden

Ok, nu ska vi se här..just nu jobbar jag för Pima, om jag nu får fortsätta med det ska jag jobba där typ halvåret ut..så ska jag söka de där kurserna, så jag får lite mer kunskaper..måste nog se till och träffa nån som kan hjälpa mig sammanställa en fullständig kursplan, så jag inte pluggar helt konstiga saker. Det är bra om det inte överlappar varann heller. Så man kan ta en sak i taget, så det ska vara när man pluggar 🙂

Ja, sen om jag ska ta studielån eller inte beror ju på…man vill ju undvika det, men kanske måste man. Ifall jag inte får nått jobb vid sidan om vill säga. Jaha, men jag ska göra lite mer grundläggande undersökningar tror jag..återkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.