aldrig mer bacardi

Uäääh, usch. Var skitnära att spy på vägen hem från daeeks fest igår. Inge bra det där. Satan så det slog slint på vägen hem. Usch, kunde ha gått illa. Nu har jag iaf fått en rejäl fylla. Vad jag nu skulle ha det till. Klockan är ju för fan bara 10.30, vad är det frågan om? Tiden går då inte fort. Jag är världsbäst på att inte bli bakis iaf. Gick hem från Östertälje, fan vilken pärs, snacka om att gå på ren vilja, vinglade som en jävla idiot. När jag kom hem satt Tor uppe. Jag gick och la mig på sängen och somnade på en gång, tydligen med kläderna på. Fast det minns jag nog inte. Vaknade iaf utan kläder. Så jag måste ha tagit av mig dem sen.

Jaja, nu ska jag..hmm, göra nåt annat.

12.27

Ska ner på stan och träffa en barndomsvän, shoppa julklappar och sånt. 🙂
Hoppas jag hittar några, vore skönt att bli av med den biten.

16.38

Oj så bra jag är, har köpt alla julklappar utom en! Kanske blir lite extra klappar till nån med, beror på hur jag känner angående det. Tess hjälpte mig med jullklappsbestyren, så det blev apbra. Har även hunnit vinna 50 spänn på en trisslott. Kunde varit en miljon, men aja.

Rocky rockar *garva*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.