USA och recoil.

usa.txt <– artikeln.

Igår var jag på transklubb med mandarinfolket. Riktigt trevligt. Champagnen flödade, det bjöds på tequila och dans! Har äntligen tagit mig i kragen och (på fyllan) hälsat på några jag inte hälsat på innan.

Meget trevlig förfest med supahfly! Who’s your daddy! 😉

Nu har jag köpt en loftsäng, men ingen vill komma och hjälpa mig sätta ihop det, edra sketna typer. Får ha kaos tills imorrn då, eller så meckar jag själv. Lite utmaning ska man ju ha också. 😛 Mat skulle jag handla med, men när jag stod och väntade på bussen insåg jag att jag inte orkade åka dit, handla och sen vänta på bussen i 20 minuter.

Så är jag seg med och har enbart druckit vatten samt käkat en påse bullar. Intresseklubben antecknar givetsvis. Hmm, idag är en slapp dag, för jag orkar inget annat. Ska nog äta våfflor ändå va? =)

Oj, lockar man med våfflor kommer både den ena och den andra och den tredje.
Ska nog lyckas få ihop den där sängen trots allt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.