turn about

Life goes UP
..it goes down..

Life goes on.

Se på det logiskt bara. Om inte jag bestämmer mig för att att må bra. Vem ska få mig att göra det? Jag trivdes som fan idag på jobbet iallafall. Oj, kom just på nåt. I’m not lovesick no more. Jag insåg just att jag inte längre åmar och fånar mig, jag kom över det, nu ska jag bara hålla mig till originalplanen. Bara vara, utan att spana eller åtminstone inte oja mig över det.. Jag klarar mig faktiskt. 🙂

Snart dags för FF, det har blivit en rutin att se på teve klockan 19 varje mån-tors. Snart får det vara fredag, då börjar livet om igen. Pengar och fest! Sen väntar en massa roliga saker, kryssning och konsert och personalfest och säkert en hel del annat skoj. Ska köpa mig en digitalkamera som jag kan utveckla till nåt slags fotointresse. Spara pengar till en resa nu i sommar och bara leva väl.

Träna ska bli en rutin med. Ut och springa i vår, träna styrka nån gång i veckan och simma nån gång då och då 😉 Fan, hade nån sagt till mig för två månader att jag skulle fått det här jobbet hade jag nog inte vågat tro dem. Eller jag trodde inte på det. Och nu är jag här. Höginkomstlöntagare minsann 😛

Och jobbet är inte så hemskt som det kan verka. Arbetskamrater fyller väl upp det som kan tänkas vara jobbigt. 🙂 De är ju bara så jävla bra man kan önska.

hey micke micke hey, du är helt okej, hey micke 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.