tomgång

My heart is running on empty, I still move on and on and on..

Nej, dags att sova.

Mycket funderingar idag. Dels för att jag snackat en del idag. Fått prata av mig min tillvaro och sånt. Tror det är nyttigt för mig. Kan ju inte bli fri från alla besvär på en gång. Nu låter det som att jag är helt sjuk 😛

Besvär = bekymmer, saker som stör. Som jag vill bli av med. Okej, till helgen nu, har ju inte haft så mycket tid att skriva nåt ingående om den. I fredags var jag som sagt hos Johan och flummade loss. Finns bildbevis på detta. Bifogar några exempel.

Sen åkte vi på kryssning i Lördags. Var trevligt. Maten var god, skoj att dansa och sånt. Mys hade ju inte skadat men men..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.