musical development

Det började med eurodisco, sen var det happy hardcore. Sen var det Trance, psykadelisk som full-on och mer skruvad. Sen var det hård techno och nu börjar det gå mer åt synthhållet..

Har sett denna utveckling hos andra i min närhet, eller snarare förstått att en del av den här vägen har de också gått. Exempelvis Zarah och Maria. Även fast det nog är den enda likheten. I musiksmak och öppenhet för olika stilar och så. Vet ju att vissa inte är alltför öppna för tillexempel Kent eller psytrance. 😛

Bara en intressant iakttagelse jag gjort.

Filmmaratonet tog slut efter The Bourne Identity och sen fick jag skjuts hem. Sov länge, det var väldigt skönt. Väcktes av att Tess ringde och ville fika på stan, hon berättade även att Carro fått sig en son. Grattis liksom 🙂 Handlade lite sen åkte jag hem.

Nu har jag mest suttit här och diskuterat musik på IRC. Visst finns det likheter mellan vissa synthlåtar och trance? Tycker jag iaf. De är nog närmare besläktade än vad alla balla och spaceiga synthare vill erkänna. Enda skillnaden kan ligga i att synthare rakar sitt hår i alla möjliga konstiga konstellationer.

Har iaf kommit fram till att jag nog måste testa att gå på Tech Noir nån gång. Bara för att få uppleva hela den där grejen. Kan ju inte skada liksom.

Nej, kanske ska fixa lite käk va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.