inget sker

Nej, det händer fan ingenting alls. Fast jag köpte en begagnad dator idag. Men inget funkar ju som jag vill.. får se om jag får igång det imorrn, för nu ger jag upp. Måste äta nåt med. Hoppas helgen går fort. Vill inte ha det såhär. Ska bli så jävla skönt att slippa gå upp 5 varje morgon. Har sovit i snitt 4 h per natt den här veckan. Ja, jag är dum och får skylla mig själv. Syrran fick äntligen tag i nån på Folkpool, så nu ska de ringa och prata med mig. Sen bör det bli jag som har ett förstahandskontrakt.

Nu ska jag nog sova, så jag slipper sitta och snarka på kursen imorrn. Blir spännande att se hur folk reagerar på filmen där jag är med.. heh, hur reagerar jag då? Kommer jag skämmas? 😛

Gonatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.