there is no fire

Jag har ingen glöd, ingen eld. Jag finns här på denna jord, det gör jag. Men jag hittar inget som får mig att tända till. Jag flämtar till några sekunder, men inte mer. Jag vet inte varför det är så? Jag har en inställning till livet där jag är en loser. Jag sitter och gnäller. Jag klagar och tjurar, kanske inte alltid inför andra, men för mig själv. Jag säger att det känns bättre om jag får gnälla lite. Men tänk om det vore så att jag tog tag i det jag har framför mig, som jag gnäller över och bara gjorde saken bättre?

Visst, en del saker kan jag fixa. Andra saker händer inte bara för att jag skulle vilja det. Jag måste engagera mig och verkligen ta tag i det. Men gör jag det då? Nej, jag skjuter på det och sen så blir det inte av. Jag vet inte vart all min energi tar vägen. In i dataskärmen? In i andra personer som mår dåligt som jag engagerar mig i? Försvinner den i oron och det dåliga samvetet?

Ärligt talat har jag inte en jävla aning. Jag vet bara fakta, att jag sitter på arslet och inte orkar. Jag går omkring som en trasdocka och bara virrar runt.. kan inte fokusera helhjärtat på nåt. Låt hjärtat vara med, jo tjena.. Måste hjärnan hänga med också? Vet inte om det är fysiskt möjligt.

Vart fan är min killerinstinkt? Den som kan ta mig till världens högsta punkt och låta mig flyga världen runt och bara roffa åt mig av allt jag vill se och höra och göra? Jag vet hur jag är, jag vet hur folk uppfattar mig. Men det hjälper inte, jag kan inte ändra på mig. Jag måste NÅT.. *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.