för var och en

Så ska man se till sitt eget bästa. Ja, det där som känns rätt du vet.

”Det finns bara ett ord för såna som du. Och det är Ondska.” – Filmen man måste se!

Katten jamar och jamar och jamar. Kåt marskatt, något irriterande, fortsätter det ska hon steriliseras. Japp. Nu ska jag sova, men måste berätta att Magnus på jobbet sökt en annan tjänst och vart på intervju samt ska till personal, så han slutar nog snart. Ska söka hans tjänst sen. Tycker att jag borde ha en fördel, men man vet ju aldrig.

Sen så skrev jag in mina högskoleansökningar i vhs databas idag, eller ja, de förs in först den 15 oktober, men jag har lagt in dem. Får se vilken väg jag väljer. Only time will tell.

Sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.