veckan som gick

Söndag: Jobbade från 06-14 sen så var jag väl hemma och gjorde väl inget speciellt, minns inte, var ju en hel evighet sen. Jag sov nog en del, för jag sov bara 2 timmar natten innan.

Måndag: Jobbade 06-14, fixade nytt inpasseringskort till jobbet med. Sen så åkte jag hem och softade i soffan med en massa roswell. Tror nästan jag såg 7-8 avsnitt. Sen somna jag väl vid halv ett.

Tisdag: Ugh, ingen bra dag. Jobba 06-14, kändes rätt tungt. Gick iaf och tränade efteråt och handla. Sen hem och somna i soffan antar jag. Händer ofta.

Onsdag: Jobba 06-14. Seg dag, men inte lika tung alls. Skönt att slippa städa omklädningsrum, enda dagen jag slapp det. Drog hem lite tidigare, somnade på soffan runt fyra, vaknade kvart i tio och la mig i sängen och sov till kvart i fem. SKÖNT!

Torsdag: Jobba 06-14. Lugn dag, tränade efter jobbet. Kom hem och satt vid datorn nån timme, sen yra jag runt och sen såg jag på Bevvan, sen blev det några avsnitt Roswell. Stupa i säng runt 22.30.

Idag: Upp kvart i fem. Satt vid datorn och skrev ett inlägg på en ”klass” jag tar i One Power Basics, rollspelgrej. Tog mig ut och väntade på skjuts, men tog bussen eftersom jag var osäker på om jag skulle få skjuts. Jobbade tills för fyrtio minuter. Fick skjuts hem av Camilla.

Imorgon: Upp och jobba 06- när jag vill hem. Ska träna efteråt och eventuellt gå och sola. Förmodligen gör jag det. Sen ska jag bara slappa. Om inget annat dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.