Inspirationen skall flöda.

En dag ska den det. Just nu kände jag en gnutta flyta in i mig, en rännil av hopp om att jag skulle kunna göra det där. Vad det nu än är. Just nu råkade det vara att skriva dagbok. Ordbajsare är nåt jag beundrar och vill vara. Jag vet att jag kan, men vissa dagar känns det som att jag inte kan producera nåt som är varken läsvärt eller tänkvärt.

Mitt liv är på en bra kurs just nu. Jag har nog insett att jag ska ta tag i min egoism. Att det man ger till andra får man dubbelt tillbaka. Tydligen har jag kommit till en fas i mitt liv då jag kan det. Jag mår bra. Hyfsat bra. Kanske förtränger jag sånt som skulle kunna vara dåligt, men så får det väl vara nu då. För just nu skadar det inte mig. Det är liksom inget akut. Sen kan man inte lösa allt på en gång, det är nåt man får beta av allt eftersom.

Att inte ta åt sig av andras dumhet och inte vara elak själv ska jag tänka på. Kan vara lite väl oschysst ibland, kanske är nåt slags revirtänkande. Jag är lite sådär att om nån är svagare än mig så kan jag trycka ner dem. Vilket inte alls är okej. Ska försöka tänka på det. Ska ta upp det med berörda parter. Personen ifråga blev väldigt less på mig förra veckan. Personliga påhopp var väl kanske hans sätt att reagera på. Vilket förvisso påvisar hans känsla av underdånighet.

Men nej, det är inte schysst att klanka ner på hans svagheter. Det är hans problem. Så jag ska sluta kommentera och kanske försöka vara schysst och uppmuntra honom istället. Även om jag kanske tycker att hans sätt att handskas med tillvaron och sådär inte är 100 % korrekt. Men det är hans liv, inte mitt.

Dags att blunda lite, blir hämtad runt 10.40 imorrn. Tror det var bodypump som gällde då. Ska bli intressant. Tjena hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.