Selling history

Idag ringde det på dörren och där stod en försäljare. Jag förstod dock inte riktigt vad han var ute efter när han presenterade sig. han sa något om allmänbildning, fattade inte att det var en försäljare. Släppte in honom samtidigt som jag reflekterade över allt från överfall och Jehovas. Han kanske tänkte råna mig. Men så var icke fallet. Han var faktiskt rätt trevlig, från E-tuna och hade sålt sina årsböcker i 6 år. Och han verkade trivas alldeles utmärkt med det. Han var ju rätt bra på sitt jobb, lyckades ju tillåmed lura på mig 5 årsböcker för totalsumman 4000:-.

Galet. men det kan ju vara kul att kunna läsa lite om året som gått. Skadar ju inte med allmänbildning. Who am I kidding? Rätt onödigt egentligen, men vafan. Länk till förlaget och sånt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.