Veckan

Idag

Jobbat och nu känner jag mig sjuk. Morsan var här med prylar som tillhör mig. Ska nog sova, men först bad.

Tisdag

Julbord på jobbet och nåt möte om hur avdelningen ska gå vidare i sitt arbete. Vet inte vad de syftar på eftersom jag nyss börjat där. På en gång börjas det snackas om att lokalvården ska ut på entreprenad eller att nu får vi sparken. Negativa klubben. Inte för att jag skulle klaga, vill göra nåt annat nu.

Onsdag

Julfika med hela gruppen. Jaha, mycket jul nu alltså.

Torsdag

Julsmörgåstårta med tillhörande julmust. Blev nog ingen glögg dock, men det går ju bra ändå.

Fredag

Traditionella uppesittarkvällen. Men inte i år. I år får jag somna tidigt och tänka på något annat. Eller så har jag uppesittarkväll med mig själv helt enkelt. Fan va smart man kan vara. Det är ju bara att tjacka en massa onyttigheter och mysa med sig själv ju.

Julafton

Va, nej? Inte nu igen.. Jaja, det kan ju bli trevligt. Oj, skulle man köpa julklappar med? 😛

Juldagen

PAAAAAAAAAAAAARTY!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.