Dödstest.

Nina is cool länkade till det där dödstestet så jag var ju tvungen att testa mig själv och se när jag kommer dö. Verkar som att jag ska tillbringa 36 år till på den här planeten, om inget oväntat som fågelinfluensan slår till. Det kan ju bli så att jag dör av det om några veckor. Min kollegas farbror hittade tydligen den fågel som hittades här i Södertälje förra veckan. Den påträffades i det område där jag vuxit upp, där mina föräldrar ännu bor. Samma fågel som skickades i fel paket och till fel plats eller hur det nu var. Den hamnade till slut här.

Så förmodligen kommer viruset muteras i närheten av antingen mina föräldrar eller min kollegas farbror och sen är det ju kört. Då slipper jag dö i hjärtattack om 36 år. Whoopi!

Andra bloggar om: , ,

2 svar till “Dödstest.”

  1. akta dig för sparvar, annars får du sno en flaska med des.medel fr jobb o gå loss på omgivningen.. om du tänkte att detta skulle vara en givande kommentar så tror du fel, jag bara är trött på att se no comments überalles! kram för böveln!

  2. Ja, jag ska sno en sterildräkt som jag kan ha hemma. Huva, overall, boots och hela kitet. Trött får man vara, det är måndag. Gonattkramotack! PS. Du har fått n kommentar av mig, men du har nog inte godkänt den. Panikerandeposten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.