Illa, illa som fan.

Var ju uppe alltför sent inatt. Kom inte i säng förrän 04.30. Så jag försov mig naturligtvis till vårt gruppmöte. Kom väl en timme försent. Men men. En i gruppen hade faktiskt plitat ner allt det vi diskuterat och sammanfattat det otroligt bra. Vi hade lite problem med det sist, så det var väldigt starkt av henne och schysst.

Vi ska nu bara diskutera som vi ska göra på redovisningen. Lite som i ett program från utbildningsradion. Hoppas jag inte får alltför mycket hjärnsläpp bara. Bör inte vara någon fara, så jag ska sluta oroa mig i onödan. Det är bara att tuta och köra.

Tänkte att jag skulle hämta ut böcker från Adlibris som jag beställt, det är två böcker från Terry Goodkinds serie Sanningens svärd.

Chainfire

samt

Debt of Bones

Men klantig som jag är så hade jag inte tittat ordentligt på avin, kommer in på ICA, plockar på mig lite saker som jag skulle handla. Går till kassan och ber att få låna en penna, eftersom jag inte skrivit på avin. Hon i kassan säger att de inte fått in något från adlibris. Jag säger att jag fick avin i fredags. Sen kollar hon på den lite noggrannare. Står förstås att jag ska hämta ut det i Pettersberg som ligger bredvid Vallby. Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.