Redovisad och klar.

Ja, igår var den något läskiga redovisningen. Hua, vi fick vara sist, men det var helt okej, eftersom då hann man nästan glömma bort sin nervositet. Vet egentligen inte vad jag var nervös över, det är bara betingat och inlärt beteende. Synd att ens kropp kan ha så stor makt över sinnet ibland. Det måste jobbas på.

Nu idag ska jag finslipa på vguppgiften och sen posta den till läraren. Så är den kursen över, sen kan jag koncentrera mig på nästa kurs. Har jag inte fått något mail från läraren om redovisningen idag vill säga. Han mailar till de som inte riktigt klarat sig. *frukta*

I nästa kurs som verkar rätt lovande, pedagogik, kommer vi diskutera mycket kring ungdomar med problem, så det tror jag blir skoj. Nu måste jag dock ner i tvättstugan och sätta igång en och annan maskin med tvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.